Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Takim konsultativ për (Projekt) Ligjin për Shkencën në Republikën e Shqipërisë

July 18 @ 15:00 - 18:00

Ministria e Arsimit dhe Sportit, si autoriteti shtetëror përgjegjës për hartimin e Ligjit për Shkencën, ka propozuar dhe ka hartuar (Projekt) Ligjin për Shkencën në Republikën e Shqipërisë

Duke qenë se ky dokument është i një rëndësie të veçantë dhe me qëllim përfshirjen e të gjithë institucioneve dhe realizimin e një dokumenti cilësor dhe gjithëpërfshirës, qëllimi i procesit të konsultimit është mbledhja e rekomandimeve dhe komenteve, mbi adresimin e sfidave të sistemit të shkencës në vend, si dhe të pasurimit të këtij dokumenti themelor me mendimet dhe opinionet publike nga të gjithë institucionet apo aktorët e përfshirë në sistemin e shkencës në Repulikën e Shqipërisë.

Sa më sipër, kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë në takimin që do të zhvillohet më datë 18 Korrik 2023, në ambientet e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, Salla Luigj Gurakuqi, në orën 15:00Gjithashtu ju bëjmë me dije se gjuha e takimit do të jetë gjuha shqipe. 

 

Bashkëlidhur lutem gjeni agjendën, ftesën për pjesëmarrjen në takim dhe (projekt) Ligjin për Shkencën në Republikën e Shqipërisë.

Details

Date:
July 18
Time:
15:00 - 18:00
Event Category:

Organizer

Ministrisë së Arsimit dhe Sportit
Email
matilda.bulku@arsimi.gov.al
View Organizer Website

Venue

Salla Luigj Gurakuqi
Në ambientet e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit
Tirane, Tirane 1010 Albania
+ Google Map
View Venue Website