Skip to content Skip to footer

Vigàn Group Events

06
Oct, 2023

Keiretsu Forum Southeast Europe Investor Pitch Day Meeting

Skopje 06/10/2023 17:00
Keiretsu Forum Southeast Europe is organizing an exclusive “Investor Pitch Day” on October 6th, 2023, at Sky Bar, Hotel Limak, Skopje, starting at 17:00h. This invite-only event aims to be…
Read More
30
Sep, 2023

Globs App Launch

Tiranë 30/09/2023 12:00
Read More
18
Jul, 2023

Takim konsultativ për (Projekt) Ligjin për Shkencën në Republikën e Shqipërisë

Tirane 18/07/2023 15:00
Ministria e Arsimit dhe Sportit, si autoriteti shtetëror përgjegjës për hartimin e Ligjit për Shkencën, ka propozuar dhe ka hartuar (Projekt) Ligjin për Shkencën në Republikën e Shqipërisë Duke qenë…
Read More
11
Jul, 2023

Ftesë në Tryezën e Diskutimit “Fuqizimi i Rolit Mbikqyrës të Legjislativit në Vlerësimin e Hapësirave për Korrupsion”

TIRANE 11/07/2023 11:00
Fondacioni Westminster për Demokraci në bashkëpunim me Qendrën Shqiptare për Kërkime Ekonomike (ACER) kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në tryezën e diskutimit: “Fuqizimi i Rolit Mbikqyrës të Legjislativit në Vlerësimin e…
Read More

Vigàn Group Insights